Ingmarie goes Helsingborg

En av de absolut svåraste grejerna med att blogga är varken att hitta på något att skriva om, själva skrivandet, tekniken eller ha tid. Nej det är att välja bilder!

Särskilt en dag som i dag när bästa Anna och hennes Fredrik har tagit hand om mig hela dagen.Och eftersom jag inte kan välja blir det en drös av foton i dag.?
Vi möttes i fina Helsingborg. Jag tog tåget dit. De tog bilen. Direkt blev det ett makalöst fint hyfsat långt pass med Fredrik som guide.

Utmed havet, upp och ner för backar, på stigar, i bokskog, förbi vackra Skånehus, på små asfaltsvägar kantade av lyxkåkar och genom en magisk “trädtunnel”.

Sen blir det ju som det blir när sprada-Nilsson är vid vatten.?

Och kolla! T.o.m Anna spradade!? Fredrik var betydligt mer lättövertalad och syns bara som en liten prick på bild nr.4.


Löpning och havsluft retar aptiten, det ju varenda kotte, så även om maten på Vegeriet inte var det bästa vi ätit så satt allt bra fint i våra magar.


Fredrik är inte bara en suverän löpguide. Han är även rackare på kaffe! Hade inte en aning om att kaffe kan ha smak av både bär och frukt, ha olika syrlighet och tillagas på femtielva olika sätt. Men nu vet jag och jag vet att det kan vara ruskigt stor skillnad på kaffe och kaffe och godare än vad det brukar. Anna är cappuccinoexperten och jag tror mig kunna gissa att just denna fick 5+ av 5.?


Ännu en dag i livet jag kommer minnas oavsett hur senil jag blir.❤️

Behövde inte ens använda @ nödkläderna”.?


Kram från Ingmarie.

6 Comments

  1. Tack för en som vanligt helt fantastisk dag!! Du ska vara stolt som en tupp som lyckades lura i mig i badet. Jag är jätteglad för den nya upplevelsen! Och för resten av dagen såklart. Nästa gång får vi hitta lite bättre mat… Du får skicka ner glada grisen hit!

    • Ingmarie

      Hihi. jag s aju du skulle ångra dig om du inte gjorde det! Men det är väldigt, väldigt sällan man ångrar det man gjort! 🙂 maten var ok men visst har vi käkat bättre!

Comments are closed.