Från 08:a land till 023:land snabbare än snabbt

Fantastiskt hur vi nu för tiden på ett litet tjillenix kan förflytta oss från en miljö och ett slags liv till ett helt annat.

I morse kutade jag i “min” fina skog i 08a land. Det var nästan tropiskt varmt och bedövande vackert.
Två timmars njutning med bara min egen andning, mina tankar och naturens ljud som sällskap.

IMG_6288lopstart
IMG_6286lop2
IMG_6284lop1
IMG_6289lop3
Lite senare var jag på tuben och i stadens aldrig sinande brus. Hastade fram med min blytunga resväska bland oräkneliga andra halvstressade där alla verkar prata i telefon eller äta/dricka springandes. Hur har det kunnat bli så knasigt? Vart tog sittanerochätailugnochro vägen? Och konstigt hur man dras med i tempot även om man egentligen inte har bråttom. Är det sådant som kallas grupptryck?

Väl på tåget, tyst avdelning, njöt jag av att bara vara, dricka mitt kaffe och jobba undan riktigt mycket från “to-do-listan”. Skön känsla det där. Att kuna bocka av och lämna.

IMG_6292tag
IMG_6310kaffe
Och vips var jag tillbaks i fina, fina Falun. Är så himla glad över att mitt jobbs huvudkontor ligger just här. 🙂

Vännen Lena kom och hämtade mig (snacka om lyx) och vi hann precis i tid till vårt livs första Soma move-pass. Jag hade inga som helst förväntningar för jag hade i ärlighetens namn ingen riktig aning om vad det innebar.

På hemsidan beskriver man det så här:
SOMA MOVE® är ett holistiskt sätt att träna som är atletiskt och samtidigt mjukt. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelsemönster där fokus är att arbeta med kroppen som en enhet i harmoni med andningen.

Och nu vet jag. 😉
Det är dynamiskt, mjukt, tufft, utmanande, roligt och sjukt svettigt!
Vill absolut göra om det!
Carro som hade passet har jag ju träffat innan i Portugal, då hon haft sin f-a-n-t-a-s-t-i-s-k-a yoga, och hon är lika bra på det här. Vilken quinna!

Carro, jag och Lena.

Carro, jag och Lena.


Må Bättre har de även en Power plate. Du som hängt här ett tag vet att jag älskar den där mackapären och har kört hur mycket som helst när det funnits en i min närhet. Den ger grymt bra träning likväl som stretch och återhämtning. Kommer bli minst ett besök till där under denna vistelsen. Lyllos mig!

IMG_6316pp
Kram från Ingmarie.

6 Comments

  1. Äskar soma! Så himla skönt! Och med tanke på hur bra Carro var på yoga så tvivlar jag inte på att att hennes soma är kanon!

Comments are closed.