När det blir ändrade planer

Egentligen skulle jag varit i Falun tills i dag men det blev ändrade planer. Så jag bestämde att det var bättre att tokköra en dag och komma hem sent än att hela dagen i dag hade gått åt till “ingenting” även om jag samtidigt missade ännu ett träningspass i sagomiljö och en slö hotellfrukost. Ibland måste man helt enkelt välja.
Och jag tror jag valde helt rätt. Eller rättare sagt, jag väljer att tänka att jag valde rätt. 🙂

Fredag efter en tuff jobbvecka, då bestämde jag att 1/4-dag räckte mer än väl. Sen blev det party! På mitt lilla vis.

10 x 120-60 sek. + 10 x 60-30 sek. intervaller på platten (för att kuta så jämnt och så snabbt som möjligt) + hopp&skutt + utegym + upp- och nedjogg.
Om jag ska sammanfatta det hela så var det skitjobbigt, skitskoj och skitsvettigt! Helt plötsligt har ju sommaren (den lilla som varit) kommit tillbaks. Och nu ska jag berätta ett hett tips för dig som vill vara ledig när det är garanterat bra väder i Sverige nästa sommar. Veckan efter att Eriksdalsbadet har stängt, d.v.s denna veckan (34), är det i princip alltid fint väder. Jag vet för jag har retat mig varje år på att inte få nyttja utebadet fastän solen steker.
Så nu vet du det. 🙂 Påminn mig gärna för jag lär ha glömt när det är dax för sommarsemester igen.

Men tillbaks till dagen.
Jag har ju det så himla bra att på bara några minuter (typ 15-20) så är jag vid fina Flatensjön. Ett av mina absoluta favvoställen i 08a land.
Tror banne mig jag ökade vattentempen flera grader när jag doppade ner min överhettade kropp i plurret. S-å-s-k-ö-n-t!

IMG_6383bad2
IMG_6381bad1
IMG_6374badsista
Sen parkerade jag mig där. Och njöt. Det finns tillfällen då det är bra att tro fel för jag trodde inte det skulle bli någon mer gång i år men helt otippat har det tydligen varit årets varmaste dag i dag! 🙂

Naturens eget torkskåp.

Naturens eget torkskåp.

IMG_6387flaten
Att vara vid Flaten en dag som denna utan att simma vore skamligt. Nu är jag ju förstås inte så svårövertalad på just den fronten så av den anledningen slipper jag i alla fall att skämmas. Det blev ett grymt gött pass. Flow, flow, flow hela vägen. Tack vare en ganska frisk vind guppade det på ganska rejält där ute men det gjorde det hela bara ännu roligare.

IMG_6392sim
IMG_6390sim1
Jag är säker på att det var just detta som var meningen med de ändrade resplanerna. Tänk om jag suttit på ett tåg/tuben istället för det här!

IMG_6400jag2
IMG_6398jag1
Kram från Ingmarie.