Mer av allt

Den som inte gillar sol, stränder, yoga, träning och Swimrun är antagligen ganska trött på mina inlägg. Alternativt har slutat läsa. Men så här är ju mitt liv just nu och jag gillar varje sekund!

Och jag jobbar på med att introducera Swimrun i denna lilla hörna av världen. Tycker det går ganska bra faktiskt! Hittar på nya rundor hela tiden och simmar i den ena badviken efter den andra. I dag var jag suuuupernära delfiner hela två gånger!






Det känns som om Aussie-folket är lite som många svenskar är. Lite “blyga” och man börjar liksom inte babbla hur som helst med vem som helst. Man kollar och undrar men frågar inte så ofta även om man hade velat veta.  Jag kan förstås ha fel för det är ju bara min upplevelse här just nu. (Däremot är de grymt trevliga när man väl börjar prata med dem!) Folk verkar hur som helst tycka att det jag gör är lite skoj och jag vet ju att det är det.?




Anders har inte heller riktigt fattat grejen men jag tror det är för att då får ju jag rätt.?Han är i alla fall flitig med delarna var för sig.?


Jag är väl flitigast med gymmandet men han hänger med för det mesta och alla pass räknas ju.


Men helt ärligt så är det ju inte särskilt svårt att sporta halva dagen när man den andra halvan bara går mysiga hundpromenader, vattnar i trädgården, solar och läser. 






Kram från Ingmarie