Heja!

Kolla! Klockan är nästan 18 och det är ännu ljust!


Heja våren! 

Och heja alla “mina” Indoor Running-deltagare som sprang i riktig bunkervärme i dag. Fel på luftcirkulationen på något vis. Det var inte riktigt lika varmt som i hot yogasalen jag var i senare men inte heller långt ifrån. T o m jag svettades trots att jag mest babblade.?

Man ska heja på sig själv också tänker jag. För att vi håller i och håller ut. Kämpar och försöker. Mitt mål är att göra så mycket som möjligt med ett leende. Mest helt enkelt för att det blir roligare, lättare och gladsammare då. Därmed inte sagt att man alltid ska le oavsett. Alla känslor är ok såklart. Och ska finnas med. Men bäst är såklart om livet har övervägande smile, eller hur??

Hur som helst så är det extra enkelt att le och känna glädje när man delar sin stund med en kär vän. En sån som bästa Karin. Och eftersom vi är som vi är så gör vi det gärna under rörelse av något slag. Om vi inte äter vill säga.?



Så heja oss, heja dig och heja livet!

Kram från Ingmarie

4 Comments

  1. Visst är det underbart med ljuset. Jag tog på mig reflexvästen när jag gick ut och sprang vid 17 för jag trodde det skulle vara mörkt innan jag kom hem klockan 18. Men icke. jag sprang i reflexväst helt i onödan 🙂

Comments are closed.