Festprissa

Jag festar veckans alla dagar för jag tror på att göra varje dag till en mini-fest. Helt enkelt för om man bara väntar tills det är “en lämplig dag” typ födelsedag, midsommar eller bröllop, så kan det ju dröja väldigt länge mellan partajerna. Det är ju fasligt osmart tänker jag för har man otur kan det ju bli ruskigt få fester under en livstid.  Och vem vill missa en fest? 

Nu behöver fest inte nödvändigtvis betyda storslagna middagar, presenter, galaklädsel eller ens ballonger och girlanger. Jag tänker mer på små vardagliga guldklimpar som livar upp. För livet är ju till för att levas! Det hörs ju liksom på ordet. Så jag festar faktiskt minst en gång varje dag. När jag jobbar bjuder jag alltid mig själv på köpekaffe t.ex. Liksom jag varje dag bjuder mig självpå yoga. Antingen hemma på morgonen eller, som i dag, parkerad på Jennys underbara klass. Superlyxigt att bara kunna ta emot.❤


Min löptur i dag bjöd på sol och ständig barmark. Att det är Fest med stort F fattar ju varenda kotte. ?


Jag har varit på (jobb)utflykt med. Till Nynäshamn. Så himla fint! Tänk att få och kunna strosa runt en precis lagom sväng innan tåget skulle ta mig tillbaka till 08a land igen. Det kan tyckas som en banal grej men om man tänker efter så är det ingen självklarhet för hundra tusentals människor. Därför ser jag även det som en (frihets)fest.






Hur ofta festar du?

Kram från Ingmarie

4 Comments

  1. Jag har nog lite samma inställning faktiskt. Försöker få till små guldkorn varje dag, hur klyschigt det än låter. Fast det räcker hur bra som helst med småsaker, som t ex att köpa fika med i bilen om jag ska köra långt, eller att käka lunch ute i solen istället för inomhus.

    • Ingmarie

      Exakt så! Visst är det härligt! Hela livet ÄR ju en fest egentligen. I alla fall för oss i denna del av världen…. KRAM

Comments are closed.