Lördags-rutinen 

För det allra mesta har vi en lördagsrutin som funkar väldigt bra som det är nu i våra liv.

Sovmorgon och sen yoga för mig som vanligt. När jag fixat frukost väcker jag Anders för en gemensam långsittning med SvD och slösurf. Strax före kl 10 kör vi igång med sånt där man “måste” göra om man inte vill bo i en lorthåla. Ja du vet. Städa, tvätta och annat fix. Det tar någon timme eller två men sen är det lektid resten av dagen! (Förutom matlagningen om vi inte “fuskar” som här.)

Lite som vanligt sprang jag iväg utan någon vettig plan. Det känns som det är bäst så just nu med tanke på (diskbråcks)ryggen. Den är fortsatt hyfsat snäll men jag kan absolut inte lita på den ännu. Ibland hugger det till och jag blir livrädd men hittills har det tack och lov inte blivit mer än så. Benen var i ärlighetens namn lite trötta men jag blev ändå sugen på att testa lite fart. Det var liksom läge för det tyckte jag. “Fart” är förstås relativt och för mig innebär det mest snabbare än såsfart. Snabbt bestämde jag mig för enkel fartlek med 12x 60-60. Dvs 60 sek. lite snabbare och 60 sek. supersakta. Som alltid är det en smärre chock när man inte gjort det på ett tag. Minnet är bra men jäkligt kort när det gäller den biten…😜 Hur som haver var det så himla kul! 


Och det känns som om kroppen höll ihop hela tiden.😃


På vägen hem passade jag på att besöka närmsta utegymet. Så lyxigt att ha!



Avslutade med lite sköna yoga-moves på gräset vid vår lya. Härligt!



Hade helst velat ta en powe-nap efter lunchen men tåget norrut  hade nog inte väntat på mig så det var bara att kämpa mot de tunga ögonlocken. Jag vann.😜


Så nu kommer jag garanterat sova extra gott bland hotell-kuddarna här i fina Falun. 


Vad som händer här får du veta imorgon.

Kram från Ingmarie