Något blev väldigt fel. Men också väldigt bra

Det var i alla fall inte jag som beställde det här.


Regnet har jag inga som helst problem med men från 26-28 grader till 10-12. Är det riktigt klokt?😳

Så fatta att jag var mycket tveksam till Sicklas tisdagsträning. Men när längtan är starkare än fryslorten då plockar man helt enkelt fram varenda anti-fryspryl man äger, klär på sig femdubbelt och cyklar iväg till den där Hammarbybacke-verandan några kilometer bort. För att man kan och vill, vill, vill!

Av alla som var där såg man direkt vem som var klenast. Bara jag som körde fullt kit med neoprenmössa, heatseeker-tröja och vantar.


Men jag frös inte en sekund! Under hela passet var jag perfekt tempererad. Vattnet var ju dessutom varmare än luften. Märklig upplevelse. Och som alltid var det ruskigt skoj och det kändes riktigt bra. 70 min med 10 simningar blev det. Hade egentligen velat köra lite till men jag lyder Guru-Danne och slutar långt innan jag blir “fatique” och/eller får ont. 



Trallallalallalaaa vilken bra tisdag!

Kram från Ingmarie

4 Comments

  1. Du får det att låta så härligt. Fast jag vet att inga neoprenmössor i världen hade hindrat mig från att frysa ihjäl 😀. Jag såg till att bli minst lika blöt på min löprunda istället…. var tog sommaren vägen liksom?

Comments are closed.