Lever lättsamt

Jag kan lätt vänja mig vid detta livet. Eller förresten, jag har redan vant mig! Tror jag gjorde det redan för 35 år sedan eller när det nu var jag reste på första “solresan”. Livet är så vansinnigt mycket enklare när man slipper flera lager kläder bara man t.ex ska till butiken och handla. Det funkar liksom med typ samma kläder oavsett. Möjligtvis behöver man byta t-shirt om man kört hårt på gymet. 😜 Men det kan jag liksom leva med. Tvätthögen är ändå minimal i jämförelse.

När man kutar behöver man inte ens en t-shirt. Bara det liksom. Vi körde på gräsvallen i dag igen. Ja Anders härjade också runt lite!

Han är riktigt flitig! Men tröttast blev utan tvekan jag. Milde himmel vilka funny legs jag hade på slutet. Men jag tröstar mig med att jag repar mig raketsnabbt!

Där vi bor just nu är det bara några minuters gångväg till närmsta stranden. Jag älskar att vara där! Tror aldrig jag kan få nog av att se och lyssna på vågorna.

Boken är utläst sorgligt nog, det blir alltid lite tomt när man hittat en sån där uppslukande, men jag roade mig med att kolla på en extra tuff kite-surfare. Helt galet att det ens funkar! Och ffa att de vågar! Denne mannen var dessutom helt solo! Men man såg att det inte precis var första gången han gjorde det heller. Jag är så sjukt impad! Själv hade jag nog inte ens kunnat stå på brädan på land…

Kram från Ingmarie

2 Comments

Comments are closed.