Kulmys-dag

Gå upp i snorottan är inte min grej. Inte i “normala” fall när jag är som vanligt och absolut inte nu när jag är som jag är med dystertankar och sovbekymmer. Men denna veckan innehåller en massa utbildning på jobbet så jag härdar ut och försöker göra det bästa av situationen. De “bra'” dagarna är dessutom fler och fler så hoppet om att det hela snart vänder hålls vid liv.❤️

Testade att transportlöpa i morse och det funkade förvånansvärt bra! I lusfart tar det ca 40 min dörr till dörr + korridorvandringar, dusch och ombyte. Vill jag förlänga så är det plättlätt!

Tisdag innebär ju även simträning med favvo-gänget. Inte vet jag hur han gör men Coach Ulf verkar ha ett ofantligt lager av (knepiga) övningar, tips och knep för att göra oss alla till bättre simmare.

Vi körde en massa teknikövningar med fenor och jag var typ jättesämst men å andra sidan har jag ju då även störst utvecklingspotential. 🤪 Intervallerna gick desto bättre.

En timme försvinner innan jag tycker jag ens doppat tårna dessa tisdagar och jag gillar liksom hela själva proceduren runt om med buss och tub dit, babbel före, babbel efter, bastu och sen mys i min Dryrobe när jag åker hemåt sent på kvällen.

Har du någon sån här kulmys-dag?

Kram från Ingmarie