Coach-dag

I dag var sista passet denna terminen med mitt topp-gäng. Och just därför bjöd jag på ett extra fint ( läs jobbigt) pass. Ändå var de så här glada efteråt! Det är med andra ord gott krut i dem!

På vägen tillbaka fick jag förresten fint sällskap av franske JC. Han ordnar bl.a coola swimruncamps i La France. Om jag är sugen? 😳 Kan fåglar sjunga?🤪

Men även en coach behöver coachning. Särskilt om coachen vill bli bättre på att simma. Och en bättre coach för coachen än Ulf är svårt att hitta. Kanske t o m omöjligt? Och eftersom jag förvisso älskar att simma, och tar mig hyfsat framåt, men är hopplöst långsam och har stora teknikbrister så är det bara att gneta på. Någon gång ska det väl bli åtminstone hyfsat. Jag har ju faktiskt hela livet på mig!

Cyklade även inom bästa Sport-shopen. Mest för att betala min nya Ark-dräkt men såklart det ändå blev några “måsteha-prylar”. Typ paddlar och lina… Märkligt ändå så mycket pinaler det uppfinns som är just “måsteha-prylar”. Därför jag i princip aldrig besöker IKEA…🤪

Kram från Ingmarie

4 Comments

  1. Sandra

    Full av energi verkar du vara. Läsa din blogg ger energi i alla fall till mig. Tack!

  2. Jag blir så sugen på att simma när jag läser din blogg. Måste se till att göra det nu i sommar! Kul att du har en simcoach och kan utveckla tekniken.

Comments are closed.