Kulturdag

Jag chillar så bra att jag nästan dör chill-döden och jag känner mig så klok och duktig att jag faktiskt tycker jag borde få pris! Det enda ansträngande jag gjort i dag, som egentligen inte är ett skvatt ansträngande utan mest bara väldigt tråkigt, är att städa.

Sen har jag varit på en hel timmes ljuvlig massage hos Camilla W,. Herregud! Varför gör jag inte sånt oftare? Efter det var det omöjligt att göra något annat än att (fortsätta) chilla vidare. Och jag gör det som sagt var ruskigt bra.😄

Träffade bästa Yvonne och vi åt en varsin bauta-vegolunch på Paradiset city (som jag glömde fota), traskade vidare i lugn och skön takt bort till stadens Nationalmuseum. Folk kan nog tycka sånt där är skittrist men jag tycker det är spännande, lärorikt och nödvändigt att lära sig mer om både historia och kultur av olika slag. Faktum är att jag ser det som en gåva att kunna och få! Dessutom är detta, liksom många andra museum, helt gratis att besöka. Hur coolt och bra som helst ju!

Nu väntar jag på att det ska bli lördag för då blir det helt andra aktiviteter! Lilla väskan är packad och denna gången tänker jag inte besöka något sjukhus….

Kram från Ingmarie