Upptiningstips

Himmel och jord vad kallt det plötsligt blivit på mina breddgrader!😱 Och jag gillar det inte. Helst vill jag bara vara inne, sova till maj och slippa ta på mig alla dessa kläder för att kunna gå ut över huvudtaget. Jag fryser förresten ändå. Men jag vet några idiotsäkra knep för att tina upp min stackars frusna kropp. Det är fritt fram att härma! 😄

1: Kuta den backigaste vägen till Hammarbybacken, kör 4 varv på “min” 2 km-loop och spring sen hem igen. Men pausa inte mer än högst 30 sekunder för fototagning och ev kisspaus för då hinner både snoret och blodet att stelna och händerna blir absolut totalt obrukbara.

Hemåt fick jag dock välja plattaste vägen för benen började strejka. Fyra varv var mer än de två jag planerade för jag är långt ifrån där jag var när jag klarade sju i somras. Men jag kände mig oväntat stark så det kommer bli som då igen.

Om bara inte det där vita joxet ställer till det så man inte kan kuta där hur gärna man än vill och hur stark man än är vill säga. De har redan börjat med konstvarianten och jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det… Det är ju “bra” på så vis att mängden är begränsad och inte stör min runda men det känns ju helt vansinnigt mot miljön när de kör lastbil efter lastbil upp (och ner) med detta jox. Är det verkligen ett måste?

2: Ett pass i en värmesal är som att få balsam i själen och få kroppen inlindad i värmefiltar. Sats nya Hot Yoga release är yin yoga i värme och precis så skönt avslappnande och värmande som det låter! Tror faktiskt jag slumrade till några minuter. Ljuvligt!

3: Och raggsockor! Det funkar alltid!

Kram från Ingmarie

4 Comments

    • Ingmarie

      Nu i kväll hade vi -6 grader när jag cyklade hem från jobbet! :-O Brrr. Och det ä bara november fortfarande.

Comments are closed.