Klick-måndag!

Det kanske kan verka trist att göra i princip exakt samma saker ännu en måndag men jag älskar verkligen upplägget och är jätteglad att det inte är slut riktigt ännu. När denna måndagsrutin är över får jag helt enkelt hitta på en ny som är (minst) lika skoj! Svårare än så är det ju faktiskt inte.

Så precis som förra måndagen, och förrförra måndagen, har jag och måndagsgänget drillats av Coach Anna. Och precis som de andra gångerna undrar jag hur i all sin dar jag ska greja passet hon presenterar innan vi kör i gång.

Men vet du? Precis som de andra gångerna så grejar vi det allihop! Igen! Såklart. Anna vet ju vad var och en av oss klarar av och sen snappar hon upp det några hack för vi ska ju utmanas! Och utvecklas. Det är ju liksom det som är själva grejen med att gå kurs! För egen del handlade dagens fokus mycket på själva draget, tajma det i perfekt synk med andningen och att våga ligga kvar med den främre armen innan det där draget startar. Plus hålla nere min skalle tillräckligt länge och mycket innan jag andas. Svårare än det låter (för mig) men när det klickade ja då klickade det minsann rejält! Nu gäller det bara att få till det där klicket varje gång jag simmar….

Mina deltagare på Indoor Running-passen går ju ingen kurs men jag tror de flesta ändå både utmanas och utvecklas varje gång. Särskilt de som är stammisar. Och vem vet, det kanske t o m klickar för någon även där? 😄

Kram från Ingmarie