Äntligen måndag!

Måndag betyder ju tidig simträning. 😄 Därför tokälskar jag just den dagen. Bästa veckostarten om du frågar mig. I dag var det Pål  som var simcoach. Det är f.ö han som en gång i tiden startade Team Snabbare. Tack för det säger jag! Annars hade jag ju inte haft detta roliga inkl. alla goa kompisar.

Att ha olika coacher är faktiskt oftast väldigt bra. Man får annan input, saker sägs och förklaras på olika vis och nya ögon ser andra saker. Pål gav mig några riktigt bra tips och aha-upplevelser. i dag.  Lika häftigt varje gång! Så nu ska jag jobba extra med var jag sätter i höger arm och hur jag sätter i båda.

Planen för dagen var att jag även skulle köra ett gympass efter jobbet. Men det sket sig om jag säger så. Eller rättare sagt, jag bara orkade inte efter en lång dag på benen plus rejäl övertid. Men ett av två är inte fy skam och absolut väldigt mycket bättre än noll av två.

Kram från Ingmarie

 

 

2 Comments

    • Ingmarie

      haha! Bilden ljuger i så fall för jag är inte proffs någonstans. Men nu kan jag i alla fall säga att jag kan. Länge! Och kunde jag lära mig så kan alla! Du har ju dessutom en PT hemma! Go go go!

Comments are closed.