Lång långfredag

Jag vet att det inte är så men det känns som att det varit en extra lång långfredag bara för att jag hunnit med så mycket. Städa, handla och laga mat var de där “nödvändiga” men sen har jag banne mig bara roat mig!

Nästan fyra timmars springandes i skogen för att leta kontroller. Eller det är väl kanske lite överdrivet att säga att jag sprang i fyra timmar… Men jag förflyttade mig åtminstone.

En del kontroller fick jag leta väldigt länge efter. Rackarns var de hade gömt dem väl! Ser du den?

Fick böja mig djupt för att verkligen hitta den men nu så här efteråt är jag glad att jag inte gav upp!

Men som sagt var. Orientering kommer ganska säkert aldrig bli “min sport”. Jag är för kass på obanat och blir uttråkad och less när det går för långsamt pga att det är bröte i vägen. Fast det är kul när man prickar rätt direkt förstås.

Var sen bara hemma på en snabb fika innan jag hojade i väg till utegymet. Egentligen hade jag tänkt köra inomhus men då hade en massa tid “försvunnit” bara för att transportera mig och det kändes extremt onödigt. Det blev (nästan) lika bra träning ändå.

Det som också är extra bra med utegymet är att det blir så himla mycket enklare att ta sig till Söderbysjön.

Det är fortfarande under 5 grader i vattnet (dvs det räknas som iceswim) och jag älskar det. Verkligen älskar, älskar, älskar det! Blir lycklig in i varenda liten cell varje gång jag får komma i.

Hoppas du också haft en härlig (lång)långfredag!

Kram från Ingmarie

 

2 Comments

  1. Man ska nog inte tänka på orientering som ett löppass, om man är van vid att springa fort. Det är nog bättre att tänka på det sig motion utomhus, så blir man inte besviken när man yrar runt och tappar fart pga bröte i vägen eller dåligt lokalsinne 😛

    Effektiv dag!

Comments are closed.