Premiär

En natts god sömn sen var jag som ny. På riktigt! Helt ofattbart egentligen med tanke på att jag knappt orkade ta mig från jobbet i går. Cykelturen från tuben, den är inte ens en kilometer, var som 18 mil. Ja du fattar…

I dag däremot! Det har varit som om jag inte kunnat bli trött! I alla fall inte någon längre stund. Körde löpintervaller (4 x 5-3-1 min) + hopp&skutt i backe, löpskolning och utegym. Hade det inte varit för att jag någonstans innerst inne är åtminstone lite klok, och inser att jag inte är odödlig, så hade jag nog hållit på fortfarande. bra var det! Förutom sömnen är jag helt säker på att vädret hjälpte massor. 21 april visar kalendern men det kändes banne mig som en skön sommardag!

Ingen blåst heller. Bara det liksom. När jag kom cyklande till Flaten lite senare på dagen började jag nästan gråta av lycka. Så makalöst vackert!

Nu är det dessutom fortfarande lugnt och fridfullt där. Några till hade hittat dit men det var ingen trängsel precis. Hade hela bryggan för mig själv. Och egen simbana.

Första “riktiga” openwater-simmet i år!

Lite svalt om ansiktet men förvånansvärt “lätt”. Och absolut fantastiskt härligt!

7,2 grader C i plurret.

Och nästan 19 i luften. Betydligt enklare än när det är snålblåst och 5+!

Var kvar där en bra stund. Den här tiden alltså. För min del hade den gärna fått gå ännu långsammare…

 

Kram från Ingmarie

2 Comments

Comments are closed.