Värdefull låda och trötta ben

Långt in i ett av våra förråd, bland skor, gamla cd-skivor, julpynt, pärmar, en stol, verktygslådor, buntar med papper, presentsnöre, massor av kanvarabraatthasaker och en skrivare står en grå ganska stor kartonglåda. Den ser inte ut att innehålla något viktigt när man ser den. Faktiskt inte ens när man öppnar den. En bunt med olika typer av block bara.

IMG_3269
Men för mig är den där lådan guld värd!
För i den ligger alla mina träningsdagböcker!

IMG_3271
33 stycken ligger där just nu. Och fler lär det bli.
En del är vanliga simpla kollegieblock som jag själv ritat streck för dagar och veckor. En del är sådana jag fått på olika lopp där start och mål på dagboken är själva dagen för loppet. Andra är avancerade grejer med tabeller och statistik (som jag aldrig fyller i). En del är stora och en del är små men alla har använts på samma sätt.

IMG_3313
Jag har skrivit hur länge jag kutat, var och vad jag gjort och ibland även farttider. Om hur det kändes, om jag hade sällskap, om det blev buskbesök och ibland även om vädret.
Man kan ju tycka det är tramsigt men om det skulle börja brinna, eller om vi får inbrott, så är den där lådan den jag skulle rädda först.
Där har jag ju skrivit ner mer än halva mitt liv! Internet i all ära men dels skriver man ju inte allt där och dels gillar jag både att skriva för hand och att kunna sitta och bläddra i mina böcker.
Och minnet kan jag absolut inte lita på. Det bleknar ju fortare än kvickt.

Hur gör du?

Dagen har annars varit både rolig, solig och svettig.
Tre löppass. Två företagspass och ett Indoor Running. Två tuffa med intervaller och ett lätt. Med andra ord ganska mycket som ska få plats i dagens lilla träningsdagboksruta.

Värm upp, spring, vila, repetera.
Typ så.

IMG_3280
IMG_3282
IMG_3302
IMG_3310
Det där med vila var det väl i och för sig lite si och så med. Stopp i tuben p.g.a dörrfel. Tur jag redan var svettig för inklämd bland hundratals andra en hot sommardag gör inte att man varken ser ut som man kom från skönhetsfabriken eller luktar smultron precis. Inte för att jag gör det annars heller, åtminstone inte det första, men du fattar nog vad jag menar.

I morgon ska jag dock undvika tuben helt. Och vila benen.

Kram från Ingmarie

4 Comments

  1. Har ett par sånna där fina böcker från slutet av nittiotalet. Sen kom internet 🙂 Nu har jag allt i funbeat, inte för att jag tittar tillbaka så ofta. Att ha det i en bok är ju miljoner gånger roligare men jag lyckas liksom inte längre. Kanske får bli ett projekt för nästa år!

    • Ingmarie

      Eller börja nu!Bara att ta vilken anteckningsbok som helst! Skriv lite varje kväll. Plättlätt! 😀

  2. Vilken härlig samling! Och världens guldgruva för nostalgikickar.
    Själv började jag träna först i den digitala eran, och använder precis som Anna Funbeat. Men särskilt roande läsning i efterhand är inte mina torra noteringar. De fyller ett hela annat syfte, typ hålla koll på antalet träningstimmar och avslöja risk för skador.

Comments are closed.