Ledig dag-ångest

En helt ledig helg och med så mycket möjligt att hitta på att jag minsann fick en släng av beslutsångest i morse. På det viset är det enklare att inte ha några val men samtidigt vet jag att jag skulle ruttna utan dem. Och känna mig extremt inlåst.

Någonstans innerst inne vet jag ju vad jag vill. Som nog de flesta av oss faktiskt gör när vi bara tar oss tid till att känna efter men ofta slits vi mellan en massa borden, “måsten” och kanske t.o.m rädsla av att missa något. Som t.ex dagens Hellas Frostbite. Swimrun som såklart vore vansinnigt häftigt att vara med på men vet du? Jag var absolut noll sugen! Inte ens en mikrosekund funderade jag på att vara med.

Jag ville nämligen gneta backe!

Nu är det ju även så turligt att ja har vänner, som exempelvis Ulrika, som är extremt lättövertalade till att haka på när jag är sällskapssugen. Så vi gnetade på i den där backen. Upp och ner, upp och ner. Slirade runt i geggan (och den där “cementen” eller vad det nu är de la på toppen förra gången),  babblade, slet i tystnad, förundrades över utsikten, över hur benen blev tröttare och tröttare och både svettades och huttrade för det är friskt där uppe på toppen! (Hunden tillhörde tyvärr ingen av oss utan fotografens.)

 

5 varv x 2 km (d.v.s 10 ggr upp och ner) + löpning dit och hem blev till slut 130 min. så jag är supernöjd. Hann precis duscha, få i mig lite mat och packa väskan för att hinna in till ett 75 minuter långt Hot Vinyasa-pass på SoFo och precis som förra passet så var Ulrika lika pigg på att hänga med. Sa jag att det är himla turligt att jag har så lättövertalade vänner?

Adventsstäd och myset är också fixat så nu ska jag enbart ägna mig åt att ladda om inför en ledig söndag! Tjolahopp!

Hur har din lördag varit?

Kram från Ingmarie