Mer glad midsommar

Hur mycket jag än anstränger mina grå kan jag inte komma ihåg när det var så här fint väder en hel midsommar. Gör du?

Däremot kommer jag ihåg förrförra sommaren när jag sprang runt Flatensjön och det kom “en sån där swimrunner” kutande i full mundering. Ja, det var så jag tänkte då.? Att de var en smula tokiga och något jag aldrig skulle få för mig att göra.

Men se hur det har gått! Nu är jag värsta swimrun-nörden och kutar glatt runt, och i, Flaten bland solbadare, SUPare,  leksaker, grillar och hängmattor.


Och jag är ju (tack och lov) inte ensam om att gilla detta.

Jag och Jonas mötte upp hos Annelie vid hennes fina stuga i Skrubba. Det där stället är förresten så nära en Bullerby-idyll man kan komma. Om jag ställer mig i kön nu kanske jag har en stuga där lagom till min 80-års dag.?


Bara några hundra meter från husknuten finns första sjön. Sen är det bara att fortsätta hur länge man vill. Upp och ner i vattnet. Simma, simma, simma. Springa på grusvägar, stigar, stenhällar och obanat. Precis hur man vill och känner för.


Jonas och Annelie skulle iväg på annat så jag fortsatte själv. Ett par timmar senare var jag tillbaks vid stugan och så lycklig att det nästan var löjligt. Inte blev det sämre av att sen bada, sola, käka och hänga tillsammans med Anders.


Vi var långt från ensamma i sjön. Vattnet är så underbart där nu så t.o.m badkrukorna vågade sig i.

Jag längtade efter att få simma utan våtdräkt men eftersom baddräkten låg kvar hemma fick det bli det jag hade. Funkade det med! Såklart!



Do what ever makes you happy. Every day. ❤️

Kram från Ingmarie