Gogrejer i 08a land

En stor fördel med 08a land är alla dessa bra vegohak som finns. Spelar ingen roll vad man är sugen på. Du hittar det! Och trots att jag tycker att jag testat en himla massa olika ställen så finns det ändå ännu fler nya att upptäcka. Visst är det fantastiskt?

Snälla Lisa hängde med mig till Hälsocafet på Hornsgatan i dag.


Begriper verkligen inte hur jag lyckats att inte käka där under alla dessa år jag bott här. Trots att jag vetat om det! Borde nog verkligen skämmas…?För jösses vad gott! Och så mycket!


Nåja. Bättre sent än aldrig. ? Precis som med simningen. Nästan tre veckor sen sist pga operationen men i dag så äntligen!


Simning är verkligen en färskvara för mig och jag får absolut inget gratis där. Det är hårt jobb, flit, slit och disciplin som gäller till 100%. Förutom de sista 5-10 min. på dagens pass så kändes det mest trögt och segt men det spelar ingen som helst roll. Det var ändå alldeles, alldeles underbart!


Och om du behöver bra klistertejpsplåster som tål tuffa tag så har jag några heta tips.? 


Kram från Ingmarie

4 Comments

  1. Till och med JAG har ju käkat där! och älskade det. Inte helt oväntat alltså… MÅSTE åka till sthlm snart. Blir hungrig av alla dina inlägg….

Comments are closed.