Mycket blött (och kanske lite korkat…)

Onsdagar är en sån där mellandag rent arbetsmässigt för mig. Jobbar mest hemifrån och har även oftast något eller några Coach-pass av olika slag.

Hur som helst innebär det att schemat är så där härligt luftigt och jag kan göra lite som jag vill och som det passar utan någon större klock-stress. Något som f.ö är perfekt för mig som verkligen har klock-allergi.😜

På förmiddagen sprang jag en hyfsat skön runda i duggregnet. Lite segt men helt ok. Springa, och simma, i våtdräkt med extra allt som i går t.ex är nämligen slitigare än man kan tro. Det tar allt sin lilla tid att vänja sig. Men kul är det! Om nu någon missat att jag tycker det.


Senare på em blev det ett ruskigt bra Hot Vinyasa flow yoga-pass. Faktiskt ett av de bästa jag varit på! Svettigt är det ju alltid. 


Det låg dessutom i perfekt anslutning till Indoor Running-passet jag skulle hålla. (Jo, tro det eller ej men det finns de som hellre springer inne än ute.😳) Tanken var att jag inte skulle springa med mer än lite i början, innan själva passet liksom var i gång, men jag vet inte vad som flög i mig. Det slutade med att även jag körde intervaller så svetten stänkte. Vilket i och för sig inte är så himla svårt på hamsterband inomhus…


Om detta var smart får morgondagen utvisa. Det var i alla fall jämrans skoj!

Kram från Ingmarie