Tröttmössan är i Halmstad

Som jag toklängtat! Äntligen, äntligen är jag hemma i Halmstad igen. Men det var nära att jag inte kom i väg. Jag försov mig nämligen. Det hade väl varit en sak om jag skulle behövt åka hemifrån vid 7. Eller 8. T.o.m kl 9. Men kl 12!

Blir det så illa då vet man att man är trött.. Jättetrött!

Faktum är att jag känner mig ganska slutkörd. Ffa mentalt men även fysiskt. Gå, stå non-stop utan paus timme efter timme på hårda golv kväll efter kväll, undervätskad och med både snabba, många och svåra beslut och uppgifter. Det har varit en lång period med extremt hög arbetsbelastning och det sliter. I alla fall på mig. Jag grät av trötthet i natt när jag inte kunde sova. Ja, så illa var det. .. Förhoppningsvis räcker det med denna fri-dagen för att jag ska bli pigg igen.

I går kändes det som ett omöjligt projekt att ens packa klart bara för jag var så slut men att komma hit känns väldigt skönt och vilsamt nu när jag väl är här.

Simstadion öppnar inte förrän i morgon (gissa vem som ska dit?) så det blev pool-run i inne-bassängen. Men det var faktiskt helt ok att ha den helt för mig själv. 🤪

Kram från Ingmarie