Smart av träning? Och kan en klocka visa fel?

Jag gnetar på med mina intervaller. Mest för att jag tycker det är väldigt skoj! Det händer liksom något hela tiden och man kan inte tänka på så mycket annat än det man håller på med.. Inte jag i alla fall. Det är mindfulness på hög nivå det! Förhoppningsvis blir jag även lite snabbare. Jag blir nog dessvärre även lite korkad för jag kan inte ens räkna! 😱 Planen var att köra 30 minuter av 3 + 2 + 1 min.  D.v.s fem stycken om inte multiplikationstabellen ändrats sen jag gick i plugget. Ändå fick jag det till att det skulle bli sex stycken. Det bra med det var ju att jag fick extra bra träning och att jag nu efteråt trots allt tydligen inte är helt genomkorkad för nu kan jag räkna igen. 😀

Körde även det vanliga hopp&skutt i backe plus lite övningar på utegymmet direkt efter. Sån kombo blir jag trött av. Härligt trött! Och lycklig! Så tacksam att kroppen vill och kan.

Det som jag både blir fascinerad och förfasad av är att trots att jag tycker det känns som om farten är  i princip precis densamma som för 5-10-15-25 år sedan så visar klockan att min känsla är helt fel.  Tokfel!  Jättefel! Och alldeles galet fel!😱 Eller så är det helt enkelt fel på klockan. Eller rättare sagt alla klockor..🙄

Men samtidigt så bryr jag mig inte. Det viktigaste för mig är att jag  kan, att jag blir trött, inte har ont och att det går framåt.

Sats har många bra klasser men just i dag fanns ingen som helst yoga i värmesal. Det jag egentligen ville ha. Även om allt känns toppenbra just nu så är jag ändå övertygad om att rörlighet och flexibilitet alltid är viktigt. Oavsett ålder, kön, idrott och jobb. Men det blev ett härligt Hot Flex i alla fall och när jag ändå var där passade jag på att gyma lite till. Hur bra utegym än är så ‘är det inte lika bra som som ett bra innegym. Tycker jag.

 

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Önskar att jag var lika flitig med intervallerna som du. Så man fick lite fart i betongbenen :D. Så länge skyller jag på att jag har varit skadad och måste börja mjukt och försiktigt….

Comments are closed.