Nu blir det inte mycket mer (långt)

Jag tror inte jag kan vara mer förberedd än vad jag är just nu inför LED.. Inte så som livet och kroppen varit hittills i alla fall.

Hade jag haft några veckor till hade det såklart varit ännu bättre. Å andra sidan tror jag att man nästan alltid tänker så innan man ska göra något ”utöver det vanliga”. Att man skulle haft lite mer tid för att ha kunnat göra lite mer av allt. Åtminstone är det så för mig. Med 1,5 vecka kvar vet jag dock av erfarenhet att det sämsta jag kan göra just nu är att försöka göra mer. Efter i dag är det tvärtom göra mindre som gäller. Vilket kan vara nog så svårt…

Om det jag gjort är tillräckligt för att jag ska ta mig ända i mål tillsammans med Josefin återstår att se. Just nu känns det helt obegripligt hur man ö h t kan swimrunna så långt (45 + 10 km) och hålla igång så länge. Kommer bli mer än dubbelt så länge som i dag. Utan paus. Jösses liksom.

Jag började med tre timmar solo-swimrun här hemmavid. Kändes helt ok och jag hade ganska lätt kunnat fortsätta ett bra tag till! 🥳💪🏻

I kväll körde jag med Wolff wear som kör swimruntrning i Brunnsviken varje onsdag. Rekommenderas! Superbra arrangerat, jättekul och alltid många som är med. Det tar förvisso typ 18 evigheter att ta sig kommunalt dit och hem för mig men det var det värt! Ytterligare 75 minuter bra träning som delvis leddes av bästa Inger.

Man kan t o m låna dräkt! Jag passade på att testa en Mako. Riktigt najs fastän den var lite för stor.

Dessutom hade jag sällskap av min superwoman-kompis Veronica så nu är jag verkligen fulltankad med energi!

Och så här vackert var det när vi var klara. Man blir ju tårögd av lycka!

T o m Kärrtorps t-banestation var vacker!

Nu återstår att se hur jag ska lyckas chilla “lagom mycket”…

Kram från Ingmarie 

 

 

2 Comments

Comments are closed.