Skrattar bĂ€st som skrattar sist 😄

Jag Ă€r vĂ€l en smula hemsk nu men ibland Ă€r det vĂ€l Ă€ndĂ„ allt lite skönt med skadeglĂ€dje? Som nĂ€r himlen plötsligt öppnar sig och regnet vrĂ€ker ner. Folk försöker gömma sig under bĂ„de tak och jackor men blir plaskblöta pĂ„ nolltid. Löpare springer vidare i blytunga blöta klĂ€der liksom cyklisterna som dessutom verkar frysa. DĂ„ kan jag flina i smyg Ă„t alla de som flinar i smyg Ă„t mig nĂ€r jag springer omkring i mina neoprenklĂ€der och tĂ€nka: pilutta er som inte Ă€r swimrunners! För jag var ju redan blöt men slapp ju frysa.😀 NĂ€r det vrĂ€kte ner som mest funderade jag pĂ„ att kuta med simglasögonen pĂ„. Men jag lĂ€t bli..😜Det var skithÀftigt att simma nÀr regnet smattrade mot vattenytan. SÄ dÀr sÄ det liksom studsar! Har aldrig gjort det innan. (Dugg- och fjuttregn rÀknas inte.) Mest var det ÀndÄ uppehÄll och jag fick ihop 2,5 timme ren och skÀr swimrunlycka.


Anders var förresten en av de som cyklade och blev bĂ„de kallblöt och skitig. Men han brukar inte skratta Ă„t min utstyrsel. Åtminstone inte sĂ„ jag ser det.😜

Nu skiner solen igen, mina tappra planterade pyttesmĂ„ fröer har blivit stora och jag laddar för att jobba i morgon. Bland annat.😍Kram frÄn Ingmarie

2 Comments

  1. Haha, man kanske ska skaffa sig en sĂ„n dĂ€r drĂ€kt Ă€ndĂ„. För att ta sig till tĂ„get utan att frysa 🙂

    • Ingmarie

      BĂ€sta investeringen!!!😀Enda mekket blir vĂ€l att ta av sig den pĂ„ tĂ„get…😜

Comments are closed.