Ibland blir det inte som man tĂ€nkt och trott 😳

Det hĂ€r att testa nytt blir inte alltid som man tĂ€nkt sig. Men provar man inte sĂ„ fĂ„r man aldrig veta och du vet ju att jag inte vill dö nyfiken. AlltsĂ„ kan det ibland bli mindre lyckade tester.😜

Ända sen jag sprang en av delstrĂ€ckorna pĂ„ Bibbulmun track har jag velat testa flera. Helst alla men det krĂ€vs en del bĂ„de tid och pengar för att ta sig de 100 milen mellan Kalamunda i Perth Hills och Albany. Det hĂ€r Ă€r en ren vandringsled med varierande terrĂ€ng. Vissa delar Ă€r superlĂ€tta och fullt springbart. Andra Ă€r betydligt besvĂ€rligare och ospringbara om man inte Ă€r en extremt skicklig traillöpare a la Killian.

Det dÀr var nÄgot jag inte riktigt begripit förrÀn i dag nÀr jag gav mig ut pÄ trailen frÄn den ena Àndens start

Det började inte ens bra. Stenar och rötter i överflöd och rullgrus pÄ backar frÄn hell. Jag kÀmpade pÄ och trodde det skulle Àndra sig, vilket det vÀl hade gjort förr eller senare, men jag skulle ju tillbaka ocksÄ.

SÄ jag hoppade pÄ en annan vÀg som tog mig upp till starten igen och sen vidare pÄ Kalamunda Heritage trail dÀr jag hittade Anders.

VÀldigt mycket mer lÀttsprunget och jag hittade roliga MTB-trails att leka lite extra pÄ!

Och bara nÄgon kilometer dÀrifrÄn finns en Waterpark sÄ nu har jag simmat Àven dÀr!

Anders ocksÄ! Han körde fjÀrilsim sÄ det stod hÀrliga till!

Sen kom en massa (ovanliga) moln och vi tyckte det blev “kallt” sĂ„ det blev en innefika i fĂ„töljer man nĂ€stan försvann i.😳

SĂ„ du ser! Det blev vĂ€ldigt bra till slut Ă€ven om det blev lite “fel”. Trailen Ă€r lĂ„ng och det kommer fler test-chanser!

Kram frÄn Ingmarie