Söndagslycka!😍

Eller snarare vilkendagsomhelst-lycka!

I skrivande stund sitter jag pÄ altanen för att fira och belöna mig med en sÄn hÀr!

Och med tanke pÄ att jag dricker öl, eller alkohol ö.h.t, max ena handens fingrar plus ena fotens tÄr i antal/Är sÄ förstÄr du att det varit en sÄn dag.

En superduperfilliduper-dag!

Nej jag har inte vunnit nÄgot lopp eller pengar sÄ jag kan stanna hÀr forever. Jag har inte fÄtt nÄgot gratis (förutom lÀskande gott vatten och ruskigt gott kaffe hos Erikssons) eller ens blivit erbjuden sponsring av öronpetare. Men man kan vara förbenat glad, lycklig och tacksam ÀndÄ!

Det började tidigt. Strax efter 8 hÀmtade jag upp Mattias för en löptur. Vi gjorde det enkelt för oss och sprang utmed havet, runt piren i stan och sen tillbaka. Jag fullkomligt Àlskar dessa vyer!

Det var sÄ hÀrligt att jag fortsatte en extrarunda med Maidens backar. KÀnde mig stark och pigg hela vÀgen och den coola himlen bara förstÀrkte allt Ànnu mer.

Lite över tvÄ timmar med pigg kropp hela tiden blev det till slut vilket jag Àr supernöjd med!

HĂ€ngde en stund hos Erikssons, fixade i “min” trĂ€dgĂ„rd, myste med Amber, Ă„t lunch och hann med en liten powernap. Jag trodde jag var The Queen of powernaps men Amber slĂ„r mig utan tvekan med godstĂ„gs-lĂ€ngder alla veckans dagar.

Sen blev det gymet. NĂ€r jag Ă€r dĂ€r kör jag. Tre-fyra övningar för olika kroppsdelar per runda utan vila. Efter tre set/övning hittar jag pĂ„ tre-fyra nya och sen tre-fyra nya o.s.v o.s.v. PĂ„ 40 min. hinner man mycket nĂ€r man inte hĂ„ller pĂ„ och vilar en massa. Och kolla hĂ€r! We’re down on the floor!đŸ’ȘđŸ»

De dÀr molnen pÄ förmiddagen blev det inget av. Himlen blev Äter klarblÄ och havet var sÄ dÀr vackert att man fÄr ögonont.

Det visade sig dessutom att “nĂ„gon” visst lagt vĂ„tdrĂ€kten i bilen. Wonder who…🙄đŸ€Ș Och en vĂ„tdrĂ€kt gör ju att man inte behöver sluta simma för att man fryser sĂ„… Tja… Du fattar va? Det var bara nödvĂ€ndigt att fĂ„ testa om axeln ville. Och kunde.

Den bĂ„de ville och kunde! Fram och tillbaka till Dolphin Discovery center (ca 1000m) men sen “vĂ„gade” jag faktiskt inte mer. Behöver ju liksom inte spĂ€nna bĂ„gen för hĂ„rt och man ska sluta nĂ€r det fortfarande kĂ€nns bra tĂ€nker jag. För det gjorde det! SĂ„ dĂ€r sĂ„ jag nĂ€stan var lite förvĂ„nad sjĂ€lv!

Hela helgen har det varit ett stort party-event med mat, öl och hÀftig musik pÄ Koombana beach sÄ min lilla yogastund blev till cool och medryckande pop-music.

Trodde egentligen inte det var möjligt men jag kommer somna extra lycklig och tacksam i kvĂ€ll. đŸ˜đŸ™đŸ»

Kram frÄn Ingmarie

4 Comments

    • Ingmarie

      haha! Det lustiga Ă€r att jag gjorde inte det förr heller. Det har bara kommit sista Ă„ren. kanske kommer med 50-Ă„rssiffran. So just wait! 😉

Comments are closed.