Lugnt eller inte? Och Puzzel😻

Detta året må vara ett skitår på många sätt och vis men allt är verkligen inte elände.
Vi har det trots allt väldigt bra i Sverige och jag är otroligt tacksam  över att jag bor just här.

En annan sak är att jag varit hel och frisk hela året (peppar, peppar..🤗) och jag har tänkt förbli det.🤩

Med andra ord har jag liksom inte haft någon riktig lågsäsong. Å andra sidan har jag väl kanske inte haft någon riktig högsäsong heller när jag tänker efter.🤪🤪

Hur som helst säger magkänslan att det nog vore bra med en lite lugnare period. Kanske mest för att inte riskera någon skada och för att det är extra mycket på jobbet nu. Sen är det lite skönt att få vara helt ofokuserad ett tag känner jag.

Därmed inte sagt att jag inte ska träna! Det blir ingen varken glad eller pigg av. Allra minst jag. Jag tänker mer att jag kör ännu mer planlöst än vanligt och ännu mer kravlöst än jag brukar. Vi får se hur länge det varar men kanske november ut.

I dag blev det löpning till gymet för ett pass där.

Och min vanliga Indoor running-klass nu i kväll. En verklig svett-fest som alltid!

Och självklart är det mycket Puzzel-bus och mys! Hon är så rolig och söt att vi dör rolighets- och sötdöden flera gånger per dag!

Hur gör du? Har du viloperioder?

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Vintern är min återuppbyggnadsfas då fotbollssäsongen är slut för året. Men först tar jag någon vecka för att vila och ge mig en chans till återhämtning innan jag kör igång med att bygga upp mig inför nästa säsong. I år har det dock varit svårt att motivera mig till träning för fotbollen då allt varit så “flytande”.

    • Ingmarie

      Jag förstår.Och det lär ju fortsätta vara så ett tag… Jag har ju inga direkta motivationsproblem, snarare tvärtom, men jag har förstått att väldigt många behöver ett mål för att träna. Jag tränar för att jag vill.:-)

Comments are closed.