Lugnt eller inte? Och PuzzelđŸ˜»

Detta Äret mÄ vara ett skitÄr pÄ mÄnga sÀtt och vis men allt Àr verkligen inte elÀnde.
Vi har det trots allt vÀldigt bra i Sverige och jag Àr otroligt tacksam  över att jag bor just hÀr.

En annan sak Ă€r att jag varit hel och frisk hela Ă„ret (peppar, peppar..đŸ€—) och jag har tĂ€nkt förbli det.đŸ€©

Med andra ord har jag liksom inte haft nĂ„gon riktig lĂ„gsĂ€song. Å andra sidan har jag vĂ€l kanske inte haft nĂ„gon riktig högsĂ€song heller nĂ€r jag tĂ€nker efter.đŸ€ȘđŸ€Ș

Hur som helst sÀger magkÀnslan att det nog vore bra med en lite lugnare period. Kanske mest för att inte riskera nÄgon skada och för att det Àr extra mycket pÄ jobbet nu. Sen Àr det lite skönt att fÄ vara helt ofokuserad ett tag kÀnner jag.

DÀrmed inte sagt att jag inte ska trÀna! Det blir ingen varken glad eller pigg av. Allra minst jag. Jag tÀnker mer att jag kör Ànnu mer planlöst Àn vanligt och Ànnu mer kravlöst Àn jag brukar. Vi fÄr se hur lÀnge det varar men kanske november ut.

I dag blev det löpning till gymet för ett pass dÀr.

Och min vanliga Indoor running-klass nu i kvÀll. En verklig svett-fest som alltid!

Och sjÀlvklart Àr det mycket Puzzel-bus och mys! Hon Àr sÄ rolig och söt att vi dör rolighets- och sötdöden flera gÄnger per dag!

Hur gör du? Har du viloperioder?

Kram frÄn Ingmarie

2 Comments

  1. Vintern Ă€r min Ă„teruppbyggnadsfas dĂ„ fotbollssĂ€songen Ă€r slut för Ă„ret. Men först tar jag nĂ„gon vecka för att vila och ge mig en chans till Ă„terhĂ€mtning innan jag kör igĂ„ng med att bygga upp mig inför nĂ€sta sĂ€song. I Ă„r har det dock varit svĂ„rt att motivera mig till trĂ€ning för fotbollen dĂ„ allt varit sĂ„ “flytande”.

    • Ingmarie

      Jag förstĂ„r.Och det lĂ€r ju fortsĂ€tta vara sĂ„ ett tag… Jag har ju inga direkta motivationsproblem, snarare tvĂ€rtom, men jag har förstĂ„tt att vĂ€ldigt mĂ„nga behöver ett mĂ„l för att trĂ€na. Jag trĂ€nar för att jag vill.:-)

Comments are closed.