Kunde ju varit vĂ€rre đŸ€Ș

Sista dagen pĂ„ denna semestern innan (jobb)pyjamasen Ă„ker pĂ„ igen. (Har förvisso redan börjat löpcoacha men rĂ€knar inte det riktigt som jobb.😄)

Det blev en superfin dag med mycket sol och vÀrme. Dvs tvÄ grejer jag gillar!

Men inte bara det! Blev Àven en lugn skön runda i skogen dÀr jag delvis fick sÀllskap av Kari.

Plus sim i Söderbysjön.

Vad mer kan man liksom begÀra? Det kunde ju lika vÀl regnat pÄ tvÀren och varit snorkallt!

Jag Ă€r f ö supernöjd med denna semestern. Hela sommaren faktiskt! Har haft roligt jobb med trevliga kollegor, upplevt nya platser, trĂ€ffat familj och vĂ€nner, tagit stora ( för mig) beslut och har massor av roliga grejer att se fram emot resten av Ă„ret. Enda trĂ„kiga Ă€r egentligen att jag mĂ„ste operera bort tandimplantatet och göra om alltihopa för det har pajat.đŸ˜± Ska tydligen inte kunna hĂ€nda..🙄

Kram frÄn Ingmarie