En annan slags kortspel

I dag har jag minsann “spelat” det både roligaste och svettigaste kortspelet ever och det gjordes på dagens Prformance HIIT-passet på Sats Malmö City.

Vi jobbade två och två och beroende på vilka kort vi drog så fick vi göra det som korten visade.
Sjukt skoj och jag är glad jag inte fick “straffet”. Då hade jag nog hållit på fortfarande. Haha

Anledningen till att jag var i Malmö var inte enbart för detta lilla party utan även för att jag skulle till kinesiologen Thomas igen. Tack vare hans gedigna arbete med mig så blir besöken färre och glesare men det finns nog i princip alltid något man kan jobba med när det gäller en själv. I alla fall om man vill utvecklas och förbättras oavsett vad det gäller.
Hans metoder skiljer sig delvis en del från de andra kinesiologer jag varit hos men det tycker jag är både spännande och intressant. Han utför även healing och egentligen tycker jag det är en jättekonstig grej för jag begriper helt ärligt inte riktigt hur det funkar men det gör jag å andra sidan inte med varken mobiltelefoner eller fax heller fast jag accepterar ändå att de går att använda till en himla massa olika grejer.

Innan jag for söderut sprang jag en sväng och jag säger det igen, skogen alltså!

När jag kom hem cyklade jag direkt till min favvo-brygga och jösses alltså! Ljummet vatten och en absolut magiskt vacker kväll!

Kram från Ingmarie