Svett & frys

Det var förvisso lika grått som det varit de sista dagarna/veckorna men det varken regnade eller blåste när jag begav mig ut i förmiddags. Sånt får man minsann vara glad över i dessa sk “sommartider”. haha

Det var t o m så varmt att svetten rann ner i ögonen på intervallerna! Det du! Hade nästan glömt hur det var.

12 + 10 + 8 + 6 + 4 + 2 min. Sen orkade jag bara precis jogga hem. Tur inte lyan låg längre bort…

Ibland blir jag extremt sovtrött efter att ha tränat och det är helt ok när det sker och jag är ledig. Då är det ju bara att ta en liten kort tupplur. (Älskar det by the way!) Värre när jag ska jobba. I dag hanns det med och sen for jag norrut mot Halmstad och sen österut till Simlångsdalen. Den sistnämnda är där jag spenderade min ungdom och det är en väldig massa blandade minnen jag har därifrån. Roliga, jobbiga, fina, sorgliga och en del så vilda att de inte passar ens i skrift….
Hur som helst är där bl.a en jättefin sjö som jag helt plötsligt fick en vansinnig längtan efter att simma i. Trodde jag skulle vara helt solo där men det finns ju en hel del ungar som är lika badglada som mig. Hoppas de håller i den glädjen och inte mossar ihop och blir badkrukor.

Vattnet var minst sagt svalt så jag är glad jag krånglade på mig våtdräkten men vattnet var underbart! Jag älskar att simma i sjöar! Har ingasom helst. problem med att jag inte ser botten. Tvärtom! Hamnar direkt i min bubbla och hade det inte varit för att jag nästan började hacka tänder så hade jag kanske fortfarande varit. i.

Kram från Ingmarie