Var tydligen trött

Jag måste ha varit stentrött i morse. Hela natten förresten. Minns inte ens att jag la mig och hörde inte att klockan ringde i morse utan vaknade en timme senare. Det extra intressanta var att det var inte förrän efter morgonyogan jag fattade det.

Nu hade jag ingen tid att passa så det spelade ingen roll men känslan var allt lite skum och allt blev (förstås) senare än det brukar.
Hade inga större förhoppningar om intervall-passet men 6 x 5 min hade jag bestämt att jag skulle harva mig igenom. Det blev 8 stycken. Fråga mig inte varken varför eller hur för jag har inget svar.

Benen blev tvärtrötta men efter mat och en stund i min “ateljé” så hojjade jag till badet för lite poolrun. Så himla skönt och jag är säker på att det är en jättebra återhämtningsmetod för trötta ben!

För att “utnyttja” att vi har så nära till det allra mesta, och för att gynna det som är extra bra, så cyklade vi ner till stan och restaurang Chay som utan tvekan är ett av våra absoluta favvo-hak här. Alltid gott, alltid trevligt, alltid vegan och man blir alltid mätt. Mycket bättre än så kan det väl inte bli?

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Jag som aldrig kan sova längre än 06:30 oavsett när jag lägger mig blir alltid glad om jag någongång lyckas försova mig! Tänker att jag behöver det 😎. Ställer bara väckarklocka om jag har ett flyg att passa 😀

    • Ingmarie

      Ibland har jag inte ens lagt mig då. haha Eller sovit max 5 timmar vid den tiden. När jag blir pensionär ska jag bli en morgonpigg liten lärka som dig!

Comments are closed.