S-e-m-e-s-t-e-r

Från i går kväll har jag 13 dagar ledighet framför mig. Hur najs är inte det? Jag ska minsann maxnjuta varenda dag!

Innan det där sista jobbpasset i går testade jag för första gången Carbon-skor. De flesta har både hört talas om dem och har en åsikt om dem. Är de fusk? Funkar de ö h t? Är de värda pengarna?
Jag har inga svar på det, trots att jag nu provat, men jag kan säga att de känns annorlunda. Ungefär som att studsa fram på moln! Inte för att jag vet hur det är men jag inbillar mig att det känns ungefär så. Kanske att några av intervallerna gick lite snabbare än innan också men det var marginellt.

Oavsett om de gör en snabbare och oavsett om man tycker de är fusk så springer de inte av sig själva. Jag blev i alla fall trött.

Första semesterdagen startade jag med ett riktigt bra simpass. Något har hänt där för det känns nästan alltid både roligt och lätt nu. Jag tackar och tar emot och njuter så länge det varar.

Gympasset på kvällen gick också bra! Mycket folk och massor av energi. Sånt gillar jag!

Men jag har (såklart) inte bara tränat. Ledig på en strålande dag är som gjort för en cykeltur till vackra Sofiero Slott för att fika på det mysiga caféet och bara strosa runt bland allt det fina. Tänk att ha haft detta som “sommarställe”! Tack Gustav VI Adolf för denna gåva till Helsingborg. Det finns tydligen givmilda kungligheter…

I morgon blir det en helt annan slags sight-seeing!

Kram från Ingmarie