Revansch

När vi spelar spel här hemma, vilket vi gör jättemycket periodvis, så förlorar jag till 99%. Jag kan ju inte säga att det är för jag har tur i kärlek för det skulle då betyda att Anders har otur..

När det gäller mini-golf däremot, då är det jag som vinner 99% av alla gångerna! I dag testade vi Greengolf nere vid havet. Den var riktigt skoj och vissa hål var ruskigt svåra. Anders hade störst problem med vattengraven. Tur bollen tålde vatten…

Jag vann så nu fick jag revansch på förlusten från i fredags.

Är man så här nära havet, solen skiner och simgrejerna är med så kan inte ens de läskiga vågorna stoppa mig. Ja jag tycker de är läskiga men som sagt var, man måste utmana sig för att förbättras och utvecklas. Faktum är att jag tyckte de var riktigt roliga i dag! Nu var det ju inga jättevågor men de var tillräckliga för att jag skulle kastas omkring både hit och dit.

Skogen var betydligt lugnare.  Benen känns väldigt bra men fötterna är och har varit ledsna ett bra tag nu. jag kan springa men de gör ont vid varje steg, De kan vara så här och sen plötslight försvinner smärtan så jag hoppas de snart blir glada igen… Vackert var det ialla fall!

Kram från Ingmarie