Freetime!

Ledig på en måndag måste vara bland de bästa ledighetsdagarna som finns. Gott om plats överallt, ingen måndags-ångest och en perfekt start på veckan. Är den dessutom full av sol och värme så blir det ju bara ännu bättre.

Jag har som bekant aldrig någon strukturerad träningsplan utan det blir lite som jag känner för och beroende på hur jag jobbar såklart. Just i dag var jag sugen på intervaller redan när jag vaknade! Det händer inte jätteofta, jag är segstartad på morgonen, så det fanns liksom inte mycket att fundera på.

4 x 5-3-1 minut blev det. Första setet undrade jag hu jag skulle orka tre till. Andra samma tjatter i skallen men samtidigt visste jag att det var just bara tjatter i skallen. Väldigt intressant det där för på set tre och fyra var jag egentligen fysiskt tröttare men då var skallen plötsligt på hugget igen.

Oftast springer jag intervallerna i Olympia-parken och för att inte bli uttråkad så har jag som ett mål att variera alla varv så mycket som möjligt varje gång. Det är ingen stor park så det är en smula utmanande men i dag blev det minsann en stövel!

Måndagar innebär också att det numera finns chans att vara med på det super-roliga Prf HIIT-klassen på SATS här i Helsingborg med grymma Stephanie. Det ville jag såklart inte missa!  Jag tror jag var så nära maxpuls det var möjligt utan att ha sprintat i en backe.

Och jodå, jag har varit vid havet och badat också. Inte bara en gång utan två för två tuffa träningspass kräver två belöningar, eller hur?

Efter denna måndag är jag full-booztad igen och redo för resten av veckan som innehåller både mer jobb, resa, event, kroppsfix, mys och såklart (mer) träning.

Kram från Ingmarie

 

 

2 Comments

Comments are closed.