Blött från alla håll

Benen var konstigt nog inte helt mosiga i dag men det hjälpte inte mot regnkylan.  Milde himmel vad det har regnat i Halmstad  i dag. Från absolut alla håll! Det regnade t o m in och igenom min 100% vattentäta regnjacka! Hur nu det är möjligt men blöt blev jag ända in på skinnet.

20 minuter av de dryga 110 jag var ute var dock regnfria och jag är ju inte gjord av socker så det finns egentligen ingen anledning att gnälla. Jag fick och jag kunde springa i vacker natur vilket inte är alla förunnat. (Det är så jag tänker nu när jag sitter varm och torr inomhus igen. Not so much then..)

Innan jag åkte tillbaka hem, en resa som var förenat med skräck pga det där regnet i kombination med lastbilar och fartdårar, så lunchade jag med mamma, Ulf och sötaste Sheila.

Jag var också en andra gång hos Martin på Bodywork. Jag kan fortfarande inte förklara vad/hur han gör men jag vet att något hänt med fötterna för de är gladare. Martin tror dessutom de kommer kunna bli ännu gladare så jag är mycket hoppfull! Operation känns inte som något bra alternativ oavsett just nu.

Min plan var att jag skulle tagit ett dopp innan jag åkte hem men inte ens jag var sugen när det blåste (!) regn och jag trodde hela bilen skulle flyga iväg.
Men det var där och då. Här hemma var det inget regn och havet var förvisso en smula busigt men mest alldeles, alldeles underbart! Så det blev som jag önskade fast på ett annat, minst lika bra, vis!

Kram från Ingmarie