Maxad svett- (och kyl)onsdag

Det finns tydligen de som prioriterar att städa, tvätta, stryka, shoppa, baka, klippa häcken, göra storkok och sortera i garderoberna när de har ledig dag.
Jag tillhör inte dem även om jag tar mig tid till det mesta ovan. (Klippa häcken slipper jag helt eftersom vi inte har någon.)

Min lediga dag har istället sett ut så här:

Intervaller på förmiddagen. 15 x 2 minuter. Kroppen var egentligen pigg men kändes på något märkligt vis osynkad. Som att överkroppen och underdelen inte varken hängde ihop eller samarbetade. Skumt.
Men känslan efteråt var i alla fall lika härlig som alltid!

För att fylla på och ladda för resten av dagen så testade vi för första gången Zoegas Café 1886. Zoégas kaffebutik har funnits på Drottninggatan 30 i Helsingborg sedan mer än 100 år. Kafferosteriet grundades redan år 1886 och vi bor precis jämte där de gör kaffet nu. Gissa om det doftar gott här allt som oftast?
Caféet är ett galet mysigt ställe med många fina och vackra detaljer och de ordnar bl a olika slags kaffe-provningsevent.

Mackorna var guda-goda och kaffet också men det var tyvärr lite för lite för att jag skulle vara nöjd och ge dem topp-betyg.

När jag nu ändå var så nära havet så ville jag såklart stilla abstinensen lite. Tippar på att det är 13-14 grader i vattnet nu.
Fantastiskt härligt!

Dagen var (tack och lov) långt ifrån slut där och hur mycket jag än gillar att bada kallt så vill jag ju bli varm sen igen. Gymet ‘är en perfekt plats för att få upp ångan igen!

Allra, allra varmast  idag var utan tvekan Hot yogan på Bindu yoga-stället. 75 minuter svettfest och för att verkligen utnyttja mitt prova-på kort så fortsatte jag med lika många minuter Qigong och Yin yoga. Ljuvligt!

Sen var dagen dock slut och jag är glad att jag hade förberett både maten och matlåda till i morgon för annars vet i sjuttsingen hur dagen slutat.

Kram från Ingmarie