Livsviktigt

Solsken och ledig dag. Hur mycket bättre kan det bli? Nu hade jag förvisso inget spring i benen men rundan jag fick ihop var så makalöst vacker att det inte spelar någon roll.

Början av den har jag kutat massor av gånger men sen provade jag lite nya vägar och hamnade bl.a på otroligt fina Kulla Gunnarstorp. Där hade jag lätt kunna flytta in! Om jag hade haft råd och om jag hade haft möjlighet vill säga… Man kan dock njuta av den fina parken, utsikterna och gårdsbutiken helt gratis.

Vid Domsten svängde jag tillbaka hemåt igen och det blev plötsligt så varmt att det lilla vattnet jag hade haft med snabbt tog slut. Turligt nog är jag ju inte särskilt blyg så jag frågade vid första huset där jag såg en människa om jag kunde få lite extra. Det fick jag. Människor är till 100% alltid snälla mot oss (törsdtiga) löpare på äventyr för jag har då aldrig fått ett nej när jag frågat.

Denna del av Skåneleden utmed havet har jag kutat åt båda hållen flera gånger nu och jag har svårt att tro att jag någonsin kommer tröttna. Den är liksom oslagbar!

22 km i lugn fart blev det innan jag kom hem igen. Efter mat och en kort tupplur så drog jag till gymet men glömde skapa bildbevis på det. Dock glömde jag inte det för detta.

Jag älskar att träna och vill absolut inte vara utan det i mitt liv men det här är banne mig minst lika viktigt för mig.Det är något med vattnet som gör mig både lugn, tacksam, närvarande och livsglad. Hörde det är ca 13 grader nu så snart är det kallbad på riktigt!

Vad har du i ditt (vardags)liv du absolut inte vill vara utan?

Kram från Ingmarie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *