Fridagar

Två lediga dagar! Då vill jag svettas och slappa! Två grenar jag f.ö är ruskigt bra på.😅

Så jag började direkt med intervaller. 12 + 10 + 8 + 6 + 4 + 2 min. Jag svettades så mycket att jag slutade svettas och nästan frös. Då tycker t.o.m jag det är lagom varmt och nästan lite skönt med skugga!😍

Rundade av med att även svetta ner utegymet. Sen kokade mina fossingar men hur mycket jag än försökte så svalkade poolen ingenting. Den var nämligen tom. 😳

Men då är det ju så himla bra att vi har alla dessa sjöar i närheten. Där man kan både slöa jämte dem och simma i dem. Och ännu bättre är det när jag som i dag fick sällskap av Fredda.

Det blev en härlig runda runt typ halva sjön men med facit i hand skulle jag skippat våtdräkten. Höll nämligen på att smälta bort och då är det verkligen varmt för man ska komma i håg att jag är en av de största fryslortarna som går i ett par skor. När andra cabbar ner och tar på tunnaste dräkten har jag fortfarande värmetröja, neoprenpannband, fryser som en nakenhund och vill egentligen mest bara gå i idé. Eller i alla fall ligga under en värmefilt. När det är så här (32 grader) då är min kropp och knopp med på i princip allt!

Jag tokälskar det här! Jätte-jätte-jätte mycket! Och tänk att kunna hänga kvar ute utan att huttra trots att man är blöt och det är kväll. Alltså det är ju oslagbart om du frågar mig!

Kram från Ingmarie

2 Comments

    • Ingmarie

      En till här!!!!!!! Folk gnäller men jag kan lova dem att det snart blir regn igen! och snorkallt. T o m slå vad om en ganska stor slant.

Comments are closed.