Misslyckades

Jag hade tänkt ta det lite easy i dag men på något vis har det ändå blivit över 3 timmars träning så vet inte riktigt om jag kan klassa det som “lugnt”.🙄

Löpning 65 minuter.

Simning 1 timme. Bl.a 8 x 200 m + 6 x 50. Plus insim, drills och avsim.

Spinning 65 minuter. Tuffa och roliga intervaller så svetten rann trots att vinden fläktade.

Tvätta i tvättmaskin ( första sen jag kom hit🤪😱) är inte träning men en lyx! Handtvätt i all ära men det är inte riktigt samma sak.😀

Bad i havet inte heller är träning men grymt härligt! Och välbehövligt.🤩🙏🏻

Kram från Ingmarie

 

 

2 Comments

  1. Vad härligt att läsa dina inspirerande inlägg. De får mig verkligen att längta tillbaka till Playitas. jag har inte varit där sedan 2011. Så det är ett tag sedan. Kanske nån gång får jag möjlighet att åka tillbaka. Att springa till fyren minst två gånger på en vecka är tradition och jag älskar precis som du att bara ge mig ut upp på “playitasbergen” som du så fint beskriver dem! Men ja vissa partier känns rent livsfarliga!
    ha det fortsatt skönt!

    • Ingmarie

      Det är magiskt bra här! Nu är det dessutom väldigt väldigt lugnt vilket på ett vis också är enormt skönt. Samtidigt är det ju hemskt för alla dessa restriktioner och nedstängningar drabbar människor oerhört hårt. 🙁

Comments are closed.