När det är tungt

Det där att lyfta tungt är inte alltid så enkelt. Ibland tar det liksom tvärstopp och hur man än tar i så är det helt omöjligt att rubba stången och det man lassat på trots att man klarat det flera gånger innan. Kanske t o m bara några minuter innan! Som om någon plötsligt limmat fast allt i golvet!

Sjukt skumt.

Oftast hjälper det att pausa några sekunder, försöka tagga till och prova igen. Ibland hjälper det inte vad man än gör och då lägger jag ner. I dag funkade det dock! Gick bort från stången, vände och sen direkt på det igen. Inget Pb men tillräckligt tungt för att vara svettframkallande.

Hittade på en massa roliga kombo-övningar och hade det inte varit för att benen började darra och plikten kallade hade jag garanterat hittat på ännu fler!

Det har varit en förhållandevis väldigt lugn helg på jobbet men det ska onekligen bli skönt att vara ledig i morgon!

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Lyfta tungt är utmanande, roligt, frustrerande och väldigt nyttigt – allt på samma gång! 🙂 Bra jobbat! Ska testa att lämna stången en stund nästa gång den limmat fast sig i marken…

Comments are closed.