Sista skojmåndagen (för i år)

Ja du vet så som de senaste tre supermåndagarna varit. Same same och precis lika roligt! Till och med ännu roligare för den har varit med knorrar. Japp knorrar som i plural.😍

Simträningen med simcoach Anna var skitskoj som alltid! Vi drillades både högt och lågt innan vi avslutade med att (försöka) synksimma. Det är väldigt mycket svårare än det ser ut kan jag berätta, särskilt när den man ska synka med är en racersimmare, men också vansinnigt roligt, lärorikt och “nyttigt”.

Jag kommer sakna dessa sim-måndagar jättemycket men snart kommer nya! Med eller utan (skum)tomtar. i nunan🤪

Sen kom de där knorrarna. Den första var timmen med PT-Rafael som kommer innebära ny härlig träningsvärk för mina stackars lår. (Den från förra veckan hade typ bara precis släppt…😱) Men kul var det och en dag ska jag minsann klara en hel Pistol/enbens-squat utan att Rafael håller mig i handen. (Läs drar mig upp..)

 

Den andra knorren var att jag fick finbesök av bästa Yvonne på årets (för mig) sista Indoor Running-pass. Jättekul tycker jag!

Så tja, nu “måste” jag verkligen hitta på ett nytt måndagsskoj. Och det kommer inte vara ett dugg svårt för jag har redan (minst) en plan.

Vad har du hittat på för skoj i dag då?

Kram från Ingmarie