Fixar-dag

Du som hängt här ett tag vet att jag inte är någon fan av att städa trots att jag är små-pedantisk. Med andra ord gör jag något jag tycker är tråkigt ganska ofta för att ha det som jag vill.  Något jag däremot vägrar göra är putsa fönster. Jobbar hellre extra på mitt vanliga jobb än behöver utsätta mig för det. (Ja du fattar hur illa det är va?) I stället hyr jag/vi tjänsten av de som är proffs på det där. Jag slipper gräma mig över de (för mig) meningslösa timmarna och de får jobb. Bara win-win!
Det var tre hyfsat unga duktiga tjejer med eget städbolag. Häftigt tycker jag. De storstädade även hela huset så nu vågar jag knappt röra mig här inne och nu ser vi ut igen. Haha!

Trädgården härjar jag dock gärna i. Den är i och för sig galet liten så det tar typ ingen tid alls.

Har även fixat med lite tavlor, handlat, hämtat paket, bokat hotell och tågresor. Jag vet att jag skrev “aldrig mer” efter de tre senaste resorna men i dessa fallen fanns inte mycket andra alternativ om man inte vill vara garanterad dubbel restid på buss vilket kändes ännu mindre lockande. Det borde vara omöjligt att hamna på “fel” tåg igen med tanke på min förseningskvot sista veckorna men å andra sidan är inget sånt omöjligt med SJ och Skånetrafiken…

Tränat har jag också gjort. Lugn löptur i skogen och sen gymet.

Och såklart;

Det börjar bli riktigt lugnt och stilla i byn och jag får nog lov att erkänna att det är ganska skönt. Vattnet hade åter igen blivit ljummet och jag är så fascinerad över hur det kan bli så! Liksom över hur olika djup det kan vara på ett och samma ställe beroende på månen. Visst är det lite ofattbart?

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Så skönt med städhjälp! Vi hade i Kävlinge men inte i Malmö. Inte fönsterputsare heller. Därför ser vi knappt ut längre….

Comments are closed.