Den kom tillbaka!

Plötsligt blev det sommar igen!

I september! Är det kanske så det blir i framtiden? Senare sommar. Inte mig emot bara den inte börjar sent också. Tänk om det kunde vara 9 månader vår och sommar och 3 månader höst och vinter!  Jodå jag vet att inte alla håller med mig men jag hade gillat det. (Antagligen Anna också. )

Det hade ju varit najs att ha semester nu men jag hade åtminstone ledig dag så efter ett fartpass drog jag till playan. Det är något speciellt när det är så här varmt men det ändå är nästan folktomt vilket innebär att det blir väldigt tyst, lugnt och skönt. Visst gillar jag liv och rörelse men bara till en viss del och inte i naturen. Där vill jag höra vinden, fåglarna, vågskvalp och mina egna tankar. Har t.ex aldrig fattat grejen med musik från högtalare på en strand eller i skogen när det finns hörlurar. Vad tycker du?
I dag var det bara såna som mig verkar det som. Inget skrik, inget stoj eller ens någon som pratade högt i en mobil.

En annan sak jag gillar med detta vädret är att man inte behöver så himla mycket kläder. Inte ens efter gymet! Gudomligt!

Kram från Ingmarie

4 Comments

 1. Ja, men det är inte mer än rättvist! När man har haft höst hela sommaren får man väl ha sommar hela hösten 😀 😀 😀
  Och ja, jag älskar det. Så världsbäst. Förutom att det borde vara förbjudet att jobba vid fint väder…
  Och angående folk i vattnet. Bara jobbigt. Vill ha havet för mig själv, men det kanske man inte kan begära :D. Men nu har man nästan det i alla fall!

  • Ingmarie

   Folk i vattnet är sällan ett problem när man har ett helt hav. Värre på land. :-.D
   Och ja varför finns det inte någon ledighet som heter “sol-ledigt”??? Alla gillar ju (märkligt nog) inte sol och värme utan vill hellre vara inne. Då kan de jobba och sen vara lediga när det regnar då jag gärna jobbar. Win-win rakt igenom! 🙂

 2. "Herr" Johansson

  Instämmer!

  Då är vi åtminstone tre som gillar att “ha stället för oss själva” 😎

Comments are closed.