Dagsljusberoende

En av anledningarna till att jag föredrar att jobba kväll är att oavsett årstid så får jag alltid dagsljus. Ett måste för mig om jag ska må hyfsat när mörkret kommer för det gör ju det och det stannar dessutom alldeles för länge. Just nu är det väldigt mycket ljus vilket jag älskar! Trots det valde jag valde jag att träna inne med först Glenn & co och sen The trip-rösten. Ensam i salen som vanligt men jag är ju bra på att både roa och peppa mig själv.🤪😄

Efteråt hade jag (ganska) gott om tid att njuta av både sol och bad innan det var dax att hoppa i (sjukhus)pyjamasen.Kram från Ingmarie 

 

 

 

2 Comments

  1. Haha, jag hade full sal på spinningen igår. Och tänkte “vad är det för knäppisar som går inomhus och tränar i det här vädret?” … Faktiskt lite otippat att du var en sån 😀

    • Ingmarie

      Haha!Jag gjorde det enbart för att (förhoppningsvis) inte bli skadad av för mycket spring.

Comments are closed.