Swimrun när den är som allra bäst

Önskar verkligen jag hade haft med mig kamera på dagens swimrun med bästa Fredda för vilken runda han bjöd på! Här snackar vi swimrun off pist.? Det var obanad löpning rätt in i spenaten, på spång och stora klippor bland nakenbadare (de hade nog inte riktigt räknat med 2 gummiklädda med skor på fötterna när de valde sin plats) och t.o.m ett kalas där vi hade fått tårta om vi haft ro nog att stanna. Men det var även lättsprunget på välmarkerade, och välbekanta, slingor. Emellanåt hade jag dock absolut ingen aning om var vi var. Inte Fredda heller riktigt för rätt som det var hittade vi en sjö som vi inte visste fanns. Det var bl.a där Fredda tyckte vi borde haft en kamera för att föreviga när jag kämpar med att trassla mig igenom, och över, trästockar, näckrosdjungel och annat sly. Tur det inte är stilpoäng i swimrun…

Vi simmade från fina badvikar med plättlätt nedgång men oftare rakt ner och upp i snårdjungel, på hala klippor eller sumpträsk. D.v.s inget för den som vill lukta hallon eller ha sina sockar fortsatt vita…

Vi stack ut vid 10.15 och var tillbaks kl. 14 och ändå hade jag helst velat fortsätta. ? Då har man jäkligt kul! ? 7 sjöar, 13 simningar om jag inte räknat helt tokigt plus massor av härlig skogslöpning.Hur coolt är inte det att ha helt inpå husknuten? I en storstad dessutom! Perfekt väder var det med! Kan ju liksom inte bli mycket bättre än så här. Extra glad blev jag över att höra från Fredda att jag tydligen blivit så oerhört mycket starkare som simmare. Flit lönar sig!

Tack Fredda! Let’s do it again! Har kollat kartan och  ser att det finns ju massor av fler sjöar och områden att utforska! ?


Frågan är om det ens är lönt att försöka skrubba rent grejerna..? Men jag vill väldigt gärna bli av med dylukten i näsan. ?


Kram från Ingmarie.