Glödheta 08-tips

Denna veckan är proppfull av roliga event i 08a-land och även du är välkommen på samtliga!

På onsdag är det dax för pannlampetrail-löpning igen tillsammans med mig och Coach Nicolas.Garanterar att det blir svettigt, mjölksyrefullt, utmanande, lärorikt, skitigt och  superskoj. Mer info  hittar du här.


Peter Wilhelmsson har jag känt i över 10 år och hans CV är längre än hela gröna tub-linjen. Han är bl.a näringsmedicinare, naturläkare och har specialkompetenser inom både föryngrings- och funktionsmedicin. Peter har över 35 års erfarenhet av näringsmedicinska behandlingar, är grundare och lärare på Nordiska närings- och fytoterapiskolan och Näringsmedicinska skolan och även grundaren till både Alpha Plus och IFM kliniken. Han har skrivit 12 böcker och sprungit 13 marathon, ca 30 halvmarathon och ca 10 Lidingölöpp 30 km för att nämna några löp-lopp. Han har även gjort 2 triathlon olympisk distans och en svensk klassiker. Ja du fattar nog. Det här är ingen “vanlig” man.? På torsdag blir det intervju av mig och boksignering av hans nya bok “Snabbare, starkare, friskare” på Paradiset. Boken är en tegelsten och ett “måste” om man gillar och är intresserad av träning. Den kommer även att finnas till specialpris just den dagen. ? 239 spänn. Det är ett kap. Jag lovar!


På lördag är det sen Vegovision i Stockholm. Kommer finnas t.ex. föreläsningar, utställningar och massor av spännande vegomat att testa.?


Hela denna veckan är det också “Vegan Vikings intar Stockholm” med massor av smarriga erbjudanden.


Ja du ser! Rena partyveckan!?

Frågor? Just ask! Förhoppningsvis kan jag svara.?

Kram från Ingmarie.