Balans

Vissa dagar är det verkligen eller av. Både fysiskt och psykiskt. Men det blir också bra balans tänker jag. 😄

Körde ett hyfsat tufft fartlekspass i morse. Eller förmiddag om man ska vara petig. Behövde väl få sova helt enkelt.🙄

40 x 30-30 löd huvudpasset. Enkelt att komma ihåg och svettigt som sjuttsingen. Jag kör fortfarande med min gamla Casio-klocka när det gäller tids-intervaller fastän den inte visar varken puls, distans eller fart men däremot är den plättlätt att ställa in på rätt ”pip” på. Sånt gillar jag. Det räcker liksom för jag vet när jag är trött oavsett vad de där coola klockorna visar.🤪

Avrundade allt med en tur till “min” fina Söderbysjö. Det är min bästa återhämtningsmetod att vara i naturens och vattnets lugn. Extra härligt en dag som i dag när det var helt tomt där. Förutom änderna.😍

Sen var det ”på” igen. PT-Rafael hade verkligen satt ihop ett pass där jag fick bekänna färg. Började med fyra varv som bestod av 10 thrusters 16 kg, 10 marklyft 35 kg, 10 TRX-rodd, 10 armhävningar och 25 cal airbike v a varv och 750 m. stakning v a varv. Allt var dessutom på tid! 😱Jag svettades k-o-p-i-ö-s-a mängder. Typ hot-yoga svettmängd!

Men det var inte klart där. Direkt efter var det 10 ( tror jag -var lite trött där) olika omgångar med TRX core-övningar. Sen hade jag nog ingen svett kvar. Och nog ser Rafael lite väl lycklig ut va?

Jag var verkligen lycklig in i märgen även om det inte ser ut som det. 😁

Efter det där firade jag med lite mums-lyx.

Eller egentligen var det för att jag glömt matlådan hemma… Det fanns nämligen ingen tid att åka hem emellan för jag skulle direkt till detta!

Så underbart och roligt! Fanny Larsson är väldigt inspirerande och jag fick både mer och ny inspiration till mitt målande. Återkommer med mer om det i morgon. Och hennes ateljé…. Ojojoj. One to die for! 😍

Kram från Ingmarie