Solfrukost, nya lärdomar och drömsim

Jag tog lite sovmorgon i dag. Och fick på köpet en solfrukost på verandan! 😍

Sovmorgon är bra! ❤️

Faktum är att jag högst troligt behövde det.Som jag skrivit innan tar det här skapandet mer än man kan ana på krafterna och fastän jag inte tränat särskilt hårt så har jag ju tränat minst en gång varje dag här. Faktiskt i månadsvis när jag tänker efter…

I dag blev det ett pass. En timmes drömsimning i Djupsjön. Den är så vacker att jag liksom måste nypa mig armen varje gång jag kommer dit!Jag har även lärt mig, eller i alla fall fått kunskap om, hur man spänner upp en duk. Ska bli spännande att testa!

Målat har jag såklart också gjort. Många timmar.

Flickan börjar bli klar men ännu är det en del pill kvar innan jag kan släppa henne fri.

Det är därför det är så bra att ha många projekt på gång. Då kan man ta en paus från ett och fortsätta med ett annat. 🤩

Jag målar ”inifrån och ut”, dvs jag har ingen plan för vad det ska bli utan jag låter bilden berätta. Hittills har det där blå geggandet blivit det här.

Kram från Ingmarie